Ostaňte v kontakte a prihláste sa na odber nášho Newslettra

Please wait...

Ďakujeme, Boli ste úspešne prihlásení na odber noviniek.

Porotu ankety Learning & Development Awards 2021 čaká neľahká úloha. Zhodnotiť 101 nominovaných!

learning-and-development-awards
Články

Porotu ankety Learning & Development Awards 2021 čaká neľahká úloha. Zhodnotiť 101 nominovaných!

Bratislava, 5. 11. 2021 – Nominácie do najprestížnejšej ankety vzdelávania na Slovensku sú oficiálne uzavreté. Porota už prvýkrát zasadla. Vyberať bude spomedzi 101 nominovaných, konkrétne zo 46 lektorov, 21 koučov a 34 vzdelávacích programov, ktorých mená sa nachádzali medzi 216 prijatými nomináciami. Za posledné 3 roky je to doposiaľ najvyššie číslo!

Nominácie v 3 kategóriách Lektor, Kouč a Soft-skill firemný vzdelávací/rozvojový program ste mohli posielať od polovice mája do konca septembra 2021. Pre veľký záujem bol tento termín posunutý do prvej tretiny októbra. U organizátorov však kvantita nehrá prím. „Cieľom ankety Learning & Development Awards nie je prijať čo najvyšší počet nominácií, ale dať šancu dostať sa medzi nominovaných každému, kto tam má svoje právoplatné miesto. Sme hrdí, že sa nám spoločne už po štvrtýkrát podarilo nájsť skvelých odborníkov a tešíme sa na vzájomné zdieľanie a zvyšovanie kvality rozvoja a vzdelávania na Slovensku,“ tvrdí Marko Šarmír, tvorca a spoluzakladateľ ankety. 

Víťazom je každý nominovaný

Myšlienkou ankety je otvárať diskusiu o kvalite vzdelávania v biznis prostredí, oceniť profesionálov pôsobiacich v oblasti rozvoja a vzdelávania, vytvoriť priestor na prezentáciu zodpovedne, kvalitne a inovatívne odvedenej práce a tak sa vzájomne inšpirovať. „Už teraz môžeme prezradiť, že 4. ročník ankety bude skutočne zaujímavý a pre našu odbornú porotu mimoriadne náročný. Hoci je každý z nominovaných nepochybne jedinečný, jednu vec majú všetci spoločnú – dokázali zaujať natoľko, že niekto považoval za dôležité, aby boli za svoju prácu verejne ocenení,“ prezradila marketingová riaditeľka ankety, Zuzana Riglerová. 

Porota zasadla

Nezávislá a odborná porota zložená z 18 profesionálov v oblasti HR, rozvoja a vzdelávania oficiálne odštartovala hodnotiaci proces koncom októbra. Z niekoľkých kôl hodnotenia tak po spoločnej diskusii a na základe oficiálne stanovených kritérií vzídu finalisti v jednotlivých kategóriách. Ich mená budú známe ešte tento rok. Vyhlásenie víťazov môžete zažiť osobne, a to na veľkolepom galavečere 24. 2. 2022.  

Vzdelávanie nám nie je ľahostajné

„Existujú samozrejme aj zarytí odporcovia školení, ale postoj mnohých účastníkov sa mení v závislosti od postoja ich manažérov a od skúseností a schopností školiteľov. A tieto dve veci u nás rokmi viditeľne rastú,“ vyjadril sa porotca Martin Resutík, vedúci oddelenia ľudských zdrojov Záchrannej zdravotnej služby Bratislava. Anketu organizuje s tradíciou od roka 2017 spoločnosť Developium s podporou odborných garantov SAKO, ICF, ALKP a Open HR forum. Poďakovanie za podporu pri spájaní komunity patrí partnerom ankety HB Reavis, Hubhub, Nalgoo®inmetric a workshop.sk, ako aj mediálnemu partnerovi Kariera.sk. 

Kontakt pre médiá:

Zuzana Riglerová
marketingová riaditeľka ankety Learning & Development Awards