Ostaňte v kontakte a prihláste sa na odber nášho Newslettra

Please wait...

Ďakujeme, Boli ste úspešne prihlásení na odber noviniek.

Nahrávam udalosti

« Všetky udalosti

Káva s profesionálnym koučom

13. mája o 8:00 - 19. mája o 17:00

Káva s koučom

Káva s profesionálnym koučom je podujatie, ktoré organizuje ICF Slovak Charter Chapter v spolupráci so SAKo. Počas tohto podujatia majú záujemcovia možnosť naživo si vyskúšať bezplatný ukážkový koučing v časovom rozsahu 45 minút. Srdečne Vás pozývame, aby ste sa zapojili poskytnutím ukážkových koučovacích hodín pre záujemcov.

Zapojením sa do podujatia máte ako kouč príležitosť na vlastnú prezentáciu a získanie potenciálnych nových klientov. Odmenou za ukážku koučingu bude tiež referencia od klienta, ktorá môže byť zverejnená online.

Koučovanie sa môže uskutočniť ONLINE alebo OFFLINE.

Pre riadnych členov ICF Slovak Charter Chapter je toto podujatie bezplatné. Pridružení členovia sa môžu zapojiť za popatok 19,- Eur

Podmienkou účasti je však minimálne certifikácia na úrovni ACC alebo KcS.

Ak máte záujem poskytnúť bezplatné ukážky koučingu, prihláste sa vyplnením tejto prihlášky do piatka 12.4.2024.  V prihláške uveďte minimálne 5 a maximálne 10 termínov (nie viac ani menej) ukážkových 45-minútových sedení v období 13. mája – 19. mája 2024, v ktorých môžete koučovať.

Záujemcovia o koučing si budú rezervovať termíny cez portál reservio.com, na ktorom každému prihlásenému koučovi vytvoríme účet. Podrobné informácie Vám včas pošleme mailom,

Podrobnosti

Začiatok:
13. mája o 8:00
Koniec:
19. mája o 17:00
Udalosť Kategória: